Instagram Hikaye beğeni nasıl yapılır?

Instagram story (hikaye) paylaşma özelliği için gelmesi beklenen beğeni seçeneği en sonunda kullanıcılar için eklendi. Instagram beğeni özelliği ile alakalı çok uzun zamandır çalışmalar yapıyordu. Alınan bilgiler neticesinde ülkemizde de artık bu özelliğin kullanılabilir hale geldiğini ifade etmek gerekiyor.

Instagram uygulaması her geçen gün kendini yenileyerek, sosyal medya üzerinde zaman geçirmek isteyen kullanıcıları için fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bu özellikler, uygulamanın güncellenmesi ile birlikte hayatımızda etkisini daha net göstermektedir. Uygulama, yaptığı testlerde story beğeni özelliğinin devreye gireceğine dair sinyaller vermişti. En sonunda ülkemizde de kullanıma geçti ve artık takip ettiğimiz profillerin hikayelerini, sağ alt köşede yer alan kalp butonu ile beğenebiliyoruz.

Instagram uygulaması ile alakalı yapılan bu tarz gelişmeleri ve diğer sosyal medya uygulamalarına ait güncel haberleri takip etmeniz adına sitemize erişim kurabilirsiniz. Beğeninin nasıl yapılacağına ilişkin de kafalarda soru işareti vardır.

Instagram Story beğenme özelliği

Story beğenme özelliği olarak da bilinen bu seçenek, daha öncesinde kullanıcıların deneyimine sunulması adına bir test işleminden geçmişti. Belli sayıda kullanıcı için sunulan bu hizmet, alınan reaksiyonlar neticesinde herkes tarafından kullanılan bir özellik haline geldi. Beğeni sadece gönderi, IGTV videoları ve uzun gönderiler için kullanılan bir eklenti iken, bu yeni özelliği ile insanlara sunulmaktadır.

Instagram hikaye beğeni özelliği öncesinde, takip ettiğimiz profillerin paylaştığı story için reaksiyon bırakmak adına çeşitli emojiler ile karşılık vererek mesaj gönderme imkanı vardı. Bu özelliğin kişiler tarafından rahatsız edici yönü olduğu ifade ediliyordu. Gelen yeni seçenek sayesinde hikayelerin yan kısmında beliren kalp butonuna tıklayarak beğenilerimizi göndermemiz söz konusu olmaktadır.

Sosyal medyada meydana gelen bu tarz değişimlerin, önemli adımlar olarak değerlendirildiğinin altını çizmek gerekiyor. Siz de sosyal medya uygulamaları ve içerikleri hakkında net bilgi sahibi olmak isterseniz bizi takip edebilirsiniz. Güncel ve güvenilir bilgiler sunarak, bu anlamda aklınıza takılan sorulara net yanıt veriyor, merak ettiğiniz tüm konu başlıklarına ait bilgilendirmeleri güncel bir şekilde yapmaya devam ediyoruz.

İlginizi çekebilecek yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir