Tiktok Kullanıcılarına Kazandırıyor

Sosyal medya araçlarından biri olan Tiktok, dünya üzerinde ve ülkemizde de en sık kullanılan mecra olmaya devam ediyor. Hem eğlendiren hem kazandıran uygulama olmayı hedefleyen Tiktok ile kullanıcıları artık para da kazanıyor. Takipçi sayısı ve izlenme sayısına göre ücret grafiği olan Tiktok ile 1000 takipçi sonrası para kazanmaya başlayabilirsiniz. Oldukça ilgi gören bu uygulama sayesinde eğlenirken kazanmak artık mümkün.

Tiktok Artık O Ülkede Yasak

Dünya üzerinde her ülkede kullanıma sunulan Tiktok Takipçi uygulaması bir ülke de yasaklandı. 2016 yılında kullanıcı deneyimine sunulan Tiktok uygulaması Hindistan’da kullanıma kapatıldı. Yalnızca Tiktok için değil daha birçok uygulamaya yasak getiren Hindistan Elektronik ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı kararı ile tamamen yasaklandığını duyurdu.

Para Kazanmanın Yolu Tiktok’tan Geçiyor

Tiktok, kullanıcılarına içerik üretme imkanı tanıyan bir platformdur. Tiktok sadece eğlenceli vakit geçirmek için kullanılabileceği gibi internetten para kazanmanın yollarından biridir. Tiktok üzerinden para kazanabilmek için bazı şartlar sunuyor. Bu şartlardan ilki 1000 takipçiye sahip olmanız. Eğer 1000 takipçiniz var ise sıradaki adım en az 1000 izlenmeye sahip olmak. 1000 izlenme karşılığında 1 dolar yani ortalama 9 TL kazanmak mümkün.

Tiktok Süreleri Uzatıyor Mu?

Tiktok videolarının 60 sn ile kısıtlı olması kullanıcıların sıkıntı yaşadığı konulardan biri. Bu sürenin artması gerektiği yönündeki düşünceler karşısında Tiktok tarafından bir açıklama bekleniyor. Bu konu hakkında geliştirme çalışmalarının devam ettiği söyleniyor.

İlginizi çekebilecek yazılar

2 Yorum

    1. Buse hanım endişe etmenize gerek yok bu konuda sizlere yardımcı olabiliriz. 0850 554 55 25 nolu whatsapp iletişim hattımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir