İnstagram Hesabımdan Nasıl E-Ticaret Yaparım

İnsanlığın ilk olarak takas usulüyle başlayıp sonradan para ile alışverişe çevirdiği ticaret geçmişten günümüze var olan ve insanların yaşamlarını idame ettirmek için yaptıkları bir meslektir. Günümüzde teknolojinin de gelişmesiyle internete taşınan ticaret internet,  e-ticaret siteleri ve e-ticaret uygulamalarıyla birlikte sosyal medyanın da kalbindeki yerini almış durumda.

Satışlarıyla birlikte ürünlerinin ya da hizmetlerinin reklamlarını da yapan firmalar sosyal medyayı oldukça aktif kullanmakta ve yapılan işlerin büyük çoğunluğu sosyal medya üzerinden alınan sipariş ve işlemlerden oluşmaktadır.

Peki ben işletmemi sosyal medyada nasıl aktif bir şekilde kullanabilirim?

Öncelikle yapmanız gereken ürünlerinizin ya da verdiğiniz hizmetin fotoğraf ve görsellerini fotoğraflarıyla birlikte uygun etiketler kullanarak paylaşmalısınız.

Ne kadar fazla fotoğraf paylaşıp instagramı aktif kullanırsanız o kadar geri dönüş almaya başlayacaksınız.

Tabi bütün bunları yaparken bir yandan da hedef kitlenize ulaşmak için çalışmalar yapmalı ve takipçi sayınızı artırmalısınız. Bunu nasıl yapacağınız ise çok basit  tanıdıklarınız ve çevrenizdeki doğal takipçilerinizi hesabınıza davet etmekle başlayabilirsiniz. Daha sonra paylaşımlarınız beğenilmeye başlanacaktır.

Bütün bunları yaptınız ama hedeflediğiniz takipçi ve beğeni sayısına ulaşamadığınızı düşünüyorsanız ve bir yandan da daha çok hedef kitleye ulaşıp kendinizi instagram’da keşfette görmek istiyorsanız taktiksel ve planlı bir şekilde uygulayacağınız birkaç adım sizler için listeledik.

İnstagram Takipçi Satın Alma İşlemi Yapmak

Bu işlemi yapmak hedef kitlenize satın aldığınız takipçilerin doğal olarak gelmesiyle olur. Takipçilerinizin artmasıyla orantılı olarak beğenileriniz de artmaya başlar bu işlem kısa sürede ve hızlı bir şekilde yapılır.

Beğeni Satın Alma İşlemi

Mevcut beğenilerinizi arttırmak amacıyla yapacağınız satın alma işlemi ile hesabınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Artan beğenileriniz ve takipçileriniz sizin önerilmenizde ve keşfete düşmenizde önemli rol oynar.

Otomatik beğeni satın alarak da yaptığınız her paylaşım için anlık beğeni alabilir ve bunun çeşitlerine de yine buradan ulaşabilirsiniz

 

İlginizi çekebilecek yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir