Instagram hesap doğrulama

Instagram, sosyal medya uygulamaları arasında belli başlı özellikleri ile her daim ön plana çıkar. Ticari ya da kişisel hesaplarınızın onay alması, yani mavi tıka sahip olması için neler yapmanız gerektiğini bu yazımızda ifade edeceğiz. Çok sayıda sosyal medya unsurunu dikkat çeken noktaya çıkartan Instagram hakkında bilgi almak için bizi takip edin.

Instagram hesap doğrulama, mavi tık alma işlemleri olarak da bilinmektedir. Mavi tık alan sayfa ve profil artık uygulama tarafından onaylanmış olur. Bu durum sistem tarafından doğrulanmış hesap olarak isimlendirilir. Diğer profillere oranla daha itibarlı hale gelmiş olur.

Tüm bu süreç Instagram hesap doğrulama işlemlerinin nasıl yapıldığı sorusunu akıllara getirmektedir. Mavi tık almak, kişinin risklere karşı korunması anlamına gelir. Pek çok kişi uygulama tarafından verilen bu hizmetin değerini bilemez. Ama eğer tüketiciler tarafından bilinen bir marka ya da ünlü bir kişi iseniz son derece önemlidir.

Instagram üzerinden kazanç elde eden biriyseniz, mavi tık sayesinde bunu hukuksal anlamda değeri vardır. Sahte profillere karşı güvenliğiniz çok üst seviyeye çıkar. Mavi tık almak için ise yapmanız gerekenleri yazımızın kalanında sizlere aktaracağız. Bu yöntemleri uygulamanız halinde mavi tık almak son derece basit bir süreç olacaktır.

Mavi tık nasıl alırım?

Mavi tık almak isteyen kişinin yayınladığı içeriklerin, görsellerin gerçek ve özgün olması son derece önemlidir. İçeriklerinizin benzersiz ve yüksek kaliteye sahip olması gerekir. Aynı zamanda gizli modu kapalı ve herkese açık olması önemlidir.

Sosyal medya hesabınız sistem tarafından bir hafta gibi süre içinde onaylanmaktadır. Sizlere bildirim halinde geri bilgi gelir. Bu süre içinde etkileşim almak için paylaşımların özenli olması son derece önemlidir.

Mavi tık rozeti, bazı kurlara uymamanız halinde Instagram tarafından geri çekilebilir. Özellikle instagram aktif olarak kullanılamayan hesaplardan bunu geri alır. Bunun yanında etkileşim oranlarının yüksek olması gerekir.

En güvenilir ve kaliteli içerikleri sunan sitemiz, bu noktada verdiği hizmetler üzerinden fark yaratmaya devam ediyor. Sizlere sunduğumuz bilgiler ve daha fazlası için bizi takip edin.

İlginizi çekebilecek yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir