Twitter takipçi sayıları neden düşüyor ?

Bildiğiniz üzere son zamanlarda bir çok sosyal medya kullanıcıları Twitter hesaplarındaki takipçi sayılarının düşmesi sorununu yaşamaktadır. Aslında bunu kaynağı kullanıcılardan değil, Twitter’ın bazı durumlarda hesapları kilitlemesiyle oluşmaktadır.

Twitter bazı durumlarda şüpheli gördüğü işlemler neticesinde ani değişiklik görülen durumlarda hesaplar kilitlenmektedir. Twitter böyle durumlarda hesap sahiplerine ulaşarak onlardan doğrulama ve parola yenilemeleri halinde uyarılar yapmaktadır.

Twitter hesapları neden kilitleniyor

Twitter hesaplarının kilitlemelerinin en büyük sebepleri ani bir değişiklik tespit edilmesi durumunda Twitter hesabı kilitleyebilir. Bazı şüpheli Konum girişleri sonrasında güvenlik sebebiyle hesabı kilitlemektedir. Bunun haricinde hesabınızı biri çalmaya çalıştığında güvenlik sebebiyle geçici süre olarak hesaplar kilitlenmektedir.

Eğer sizinde hesabınız kilitlendi ve erişim yapamıyorsanız bu durumda yeni bir hesap açmak zorundasınız. Twitter Takipçi konusunda bizlerden destek alabilir ve eski takipçi sayınıza kolayca sizleri ulaştırabiliriz.

İlginizi çekebilecek yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir