İnstagramda Bot Ve Gerçek Takipçinin Farkı Nedir ?

Günümüzde internetin gitgide yaygınlaşması ile sosyal medya kullanımları da arttı. Sosyal medya kullanıcıları artık düşüncelerini, fikirlerini başkalarına duyurabilmek, aktarabilmek için daha da fazla sosyal medya da zaman geçirmeye başladı. Sosyal medya kullanıcılarının milyonlara ulaşmak için saygınlıklarının ve popülaritelerinin artması gerekiyor ki sosyal medya da daha üst sıralara çıkabilsin. Bunun için de daha çok beğeni almak ve takipçi edinebilmek gerekiyor. Sosyal medya kullanıcıları artık seslerini duyurabilmek ve milyonlara ulaşmak için takipçi satın almak yoluna gidiyor. Ancak bu takipçiler gerçek takipçiler değil de bot takipçiler oluyor genellikle. Miniavm.com olarak hiçbir şekilde bot takipçi satışı yapmadığımızı belirtmek isteriz.

Peki bu instagram bot takipçilerin gerçek takipçilerden farkları neler? Bu bot takipçiler aktif hesap olmadıkları ve sistem üzerinden kontrol edilmesi daha kolay olmasından kaynaklı olarak çok uygun fiyatlara temin edilebilmektedir.  Sanal takipçilerin tamamı yabancıdır. Bu yüzden gerçek takipçiler sizi takip edenlerin gerçek mi yoksa sanal takipçi mi olduklarını hemen anlayabilirler. Gerçek takipçiler gönderilerinizi takip edip beğenip yorum yaparken sanal takipçiler bunu yapmaz ve beğenileriniz de herhangi bir artış olmaz yalnızca takipçi sayınız artmış olur. Gönderileriniz beğenilmediği için üst sıralara çıkma öneriler de görünme bir şansınız da bulunmaz.

Sosyal medya fenomenleri gönderileri okunsun, beğenilsin, yorum alsın paylaşılsın ve bu sayede paylaşımları milyonlara ulaşsın istiyor. Eğer siz de yabancı takipçi değil de instagram aktif takipçi satın alarak instagram da ulaşabileceğiniz kilometreleri ve insan sayısını artırmak daha fazla paylaşım da bulunmak istiyorsanız bizim gibi güvenilir firmalar ile iletişime geçebilirsiniz. Alacağınız takipçi sayısı saatler içerisinde sizi takip etmeye başlayacak gönderilerinizi beğenip yorum yapacak ve bu saye de kilometrelerce uzaktaki X kişisine dahi ulaşabileceksiniz.

İlginizi çekebilecek yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir